STUUR EEN BERICHT NAAR FACILA FLOW

5 + 15 =

FACILA FLOW INFO

 

Organisatie advies
Coaching
Masterclasses

Drs. L.F. Nanhekhan

Tel: +31 (0)6 – 52 65 02 97

Email: info@facilaflow.nl

 

Amsterdam

STUUR EEN BERICHT NAAR FACILA FLOW

12 + 7 =

FACILA FLOW INFO

 

Organisatie advies
Coaching
Masterclasses

Drs. L.F. Nanhekhan

Tel: +31 (0)6 – 52 65 02 97

Email: info@facilaflow.nl

 

Amsterdam

Ik begeleid jou, jouw team en de organisatie vanuit een open
en vraaggestuurde benadering naar het gewenste resultaat.

Zoek je een vorm van coaching?

INDIVIDUELE COACHING

Loop je vast tussen werk en privé? Versterk jouw mentale veerkracht? Ben je op zoek naar manieren om je zichtbaarheid te vergroten? Wil je beter je interne navigatie afstemmen? Bewuster bouwen aan je balans? Autonomer zijn of meer in je kracht staan? Samen gaan wij van verwarring naar verheldering!

TEAM COACHING

Welke visie past bij jou? Bouw aan je authentiek leiderschap vanuit die visie. Team-up naar efficiëntie. Werk samen aan het nieuwe werken. Wat de vraag ook is, Facila Flow begeleidt ieder professionaliseringstraject. Ontwikkel skills en leer vaardigheden en patronen te (h)erkennen, bij te stellen, toe te passen en de benodigde verdieping te geven om de verandering te laten slagen.

SOCIAL COACHING

Maatschappelijke bewustwording gaat niet altijd vanzelf. Sociale cohesie, talentontwikkeling en empowerment kan dan een helpende hand gebruiken. Facila Flow begeleidt micro-culturen op een intelligente, intuïtieve en analytische manier, zodat de diversiteit zowel het verschil, als de overeenstemming aangeeft.  

MASTERCLASSES

Als professional, coach of systeemopsteller wil je je blijven ontwikkelen. In jouw vakgebied is het belangrijk om de dynamieken van de onderliggende individuele gedragsmotieven te ontrafelen. Je wilt de patronen van de onderlinge communicatie kunnen benoemen en in de juiste context plaatsen. De gevolgen van een ‘belief-system’ wil je duidelijk maken en de systemische actie tussen mensen wil je haarscherp aanvoelen. En dat kan in de masterclasses van Facila Flow.