FACILA
FLOW

 

‘Verbinden staat centraal’

FACILA
FLOW

 

‘Verbinden staat centraal’

Over Facila Flow

Bestaande concepten voor groei, ontwikkeling en verbinden zijn aan het veranderen. Facila Flow is de frisse kijk van buitenaf om de veranderingen van binnenuit te realiseren. Facila Flow werkt vanuit verschillende invalshoeken, zoals het systeemdenken, het ijsbergmodel, kruispuntdenken en de visie vanuit familieopstellingen. Daardoor zet zij efficiënt en doeltreffend de vinger op de juiste plek met groei en transformatie als gevolg. 

 ‘Verbinden’ staat centraal bij Facila Flow. 

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Facila Flow sinds 2006 coaching en advies aan voor individuen en organisaties. En natuurlijk op maat.

Elke aanpak begint met een kennismakingsgesprek en een intake.
Samen met jou ontwikkelen wij een passende vorm voor een traject of teambegeleiding. 

Facila Nanhekhan is de sturende kracht achter Facila Flow.

Competenties

Door snel analytisch te denken en sensitiviteit met intuïtie te combineren, vertaalt Facila Flow concepten naar de praktijk. Altijd resultaatgericht en dienstverlenend. Onafhankelijk, met de focus op de inhoud, zacht voor de relatie en veel ervaring met interculturele dynamieken.

De flow van Facila Nanhekhan

Trainen en coachen van professionals, teams en managers zit in mijn bloed. Mijn hart ligt bij het ontwikkelen van mensen. Steun bieden bij het versterken van hun onafhankelijkheid en de keuze voor hun volgende stap. Het herkennen van angst-drijfveren en deze omzetten in creatie en zo veerkracht vergroten. Ik heb plezier in het vertalen van concepten naar leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en vervolgens naar concrete implementatie en begeleiding. Het verbinden van hoofd en hart, ratio en intuïtie en aandacht voor je energie zijn voor mij belangrijke aandachtspunten om flow te creëren.

Voordat ik startte met Facila Flow was ik o.a. werkzaam bij School voor Coaching, Twynstra Gudde en KLM. Geboren in Suriname, geworteld in Utrecht en Amsterdam. Diaspora’s vanuit Azië, Afrika en Europa zijn in mij verenigd. 

Creër je flow, verbind je hoofd en hart, ratio en intuïtie.

Facila Flow verkent

 met jou de emoties, onderstromen en ongeschreven regels

& jij verbindt

 de ogenschijnlijke tegenstellingen van:

– authenticiteit en ambitie,

– professionaliteit en passie,

– rebelleren en rust, 

 – ordenen en ontregelen, 

– dynamisch, degelijk en divers. 

Opdrachtgevers Facila Flow

Coaching Facila Flow

INDIVIDUELE COACHING

Loop je vast tussen werk en privé? Versterk jouw mentale veerkracht? Ben je op zoek naar manieren om je zichtbaarheid te vergroten? Wil je beter je interne navigatie afstemmen? Bewuster bouwen aan je balans? Autonomer zijn of meer in je kracht staan? Samen gaan wij van verwarring naar verheldering!

TEAM COACHING

Welke visie past bij jou? Bouw aan je authentiek leiderschap vanuit die visie. Team-up naar efficiëntie. Werk samen aan het nieuwe werken. Wat de vraag ook is, Facila Flow begeleidt ieder professionaliseringstraject. Ontwikkel skills en leer vaardigheden en patronen te (h)erkennen, bij te stellen, toe te passen en de benodigde verdieping te geven om de verandering te laten slagen.

SOCIAL COACHING

Maatschappelijke bewustwording gaat niet altijd vanzelf. Sociale cohesie, talentontwikkeling en empowerment kan dan een helpende hand gebruiken. Facila Flow begeleidt micro-culturen op een intelligente, intuïtieve en analytische manier, zodat de diversiteit zowel het verschil, als de overeenstemming aangeeft.  

MASTERCLASSES

Als professional, coach of systeemopsteller wil je je blijven ontwikkelen. In jouw vakgebied is het belangrijk om de dynamieken van de onderliggende individuele gedragsmotieven te ontrafelen. Je wilt de patronen van de onderlinge communicatie kunnen benoemen en in de juiste context plaatsen. De gevolgen van een ‘belief-system’ wil je duidelijk maken en de systemische actie tussen mensen wil je haarscherp aanvoelen. En dat kan in de masterclasses van Facila Flow.